Browser-Update.org

Një nismë nga sajte për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre

Browser-update.org është një mjet për të njoftuar vizitorët, pa i bezdisur, se do të duhej të përditësonin shfletuesin e tyre, që të mund të përdorin sajtin tuaj.

Kjo bëhet duke patur kujdes që vizitorët të mos bezdisen, bllokohen ose të njoftohen gabimisht!

Këtë njoftim e përdorin 146029 sajte

34885942 vizitorë kanë përditësuar tashmë shfletuesin e tyre

Si funksionon

  1. Përfshini në sajtin tuaj njoftimin tonë të vockël Javascript
  2. Vizitorët me shfletues të vjetër do të informohen përmes një kuadrati mesazhi të vockël, jo bezdisës, se shfletuesi i tyre nuk është i përditësuar dhe se rekomandohet që ta përditësojnë. (Provojeni!)
    Your web browser (Internet Explorer 10) is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.Update browser Ignore
  3. Duke klikuar mbi mesazhin, përdoruesi do të shkojë në një faqe informative me arsyet pse ta përditësojë (ose ndryshojë) dhe me një listë shfletuesish që mund të kihen për sistemin e tij.
    download firefox/internet explorer/chrome/opera to update your browser
  4. Nëse vizitori e shpërfill këshillën, ajo nuk do të shfaqet më për disa kohë.

Përparësi dhe veçori

Instaloni në sajtin tuaj njoftimin e përditësimit të shfletuesit

Thjesht vendoseni këtë kod kudo qoftë në burimin e faqes tuaj.

Required browser version:

Programthi dhe shërbimi është me burim të hapët, licencuar nën një licencë MIT License. The script is not tracking users in any way and does not collect any personal information.

Mundeni të përshtatni stilin e mesazhit, tekstin dhe mundësi të tjera.

Ka shtojca për:

npm WordPress vue.js ember-cli TYPO3 Contao vBulletin concrete5 MODx Drupal Habari Magento WCF2 CMS made simple XenForo ProcessWire Rapidweaver

Përse duhet t’u thoni vizitorëve që të përditësojnë

Help this project by using the update-notification on your site, sharing or translating this page.

This site is not yet fully translated into your language. Please help by translating it!