Browser-Update.org

Një nismë nga sajte, për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre
S’identifikojmë dot shfletuesin tuaj.
Mund të provoni të instaloni një nga këta shfletues të përditësuar, të lirë dhe të shkëlqyer:
Firefox Mozilla Foundation Chrome Google Opera Opera Software
Për më tepër siguri, shpejtësi dhe rehati.
Shkarkimi prej sajtit zyrtar të tregtuesit është i parrezik.
Reklama

Përse më duhet një shfletues i përditësuar?

Përse ky sajt?

Kjo është një nismë sajtesh dhe blogjesh për të shtuar ndërgjegjësimin rreth problemeve të sigurisë dhe për ta shpënë web-in përpara. Mbi Projektin

Cili është shfletuesi im i tanishëm?

Shfletuesi juaj i tanishëm është

unknown

(Version None)

on unknown system.

S’mbulohet më nga tregtuesi.

S’është versioni më i ri.

Mund ta përmirësoni me një version më të ri të unknown.

Shfletuesi juaj është i parrezik.

Shfletuesi juaj identifikon veten me ("User agent string"):
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)