Browser-Update.org

Një nismë nga programatorët e faqeve web për të informuar përdoruesit mbi përditësimet e shfletuesve

Browseri juaj është i përditësuar.

Reklama

Përse më nevojitet një shfletues i kohës?

 • Siguria

  Shfletuesit e rinj ju mbrojnë më mirë nga mashtrimet, viruset, trojanët, faqet e peshkimit (phishing) dhe kërcenime të tjera. Ato gjithashtu korigjojne të problemet në sigurinë e shfletuesit tuaj aktual!
 • Shpejtësia

  Çdo brez i ri shfletuesish përmirëson shpejtësinë
 • Pajtueshmëria

  Faqet web të cilat përdorin teknologji të reja do të shfaqen më saktë
 • Komoditet dhe përvoje më të mirë

  Me karakteristika të reja, shtesa dhe personalizim më të mirë, ju do të keni përvojë shfletimi më të lehtë

Përse këtë faqe web?

Kjo faqe web është një nismë nga programatorë faqesh web, administratorë faqesh dhe blogger të cilët dëshirojnë që interneti të evoluojë dhe të ndihmojnë vizitorët e tyre. Projekti

"Nuk mundem të përditësoj shfletuesin tim"

Kjo faqe e interneti përdor cookies Mbyll
<