Browser-Update.org

Një nismë nga sajte, për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre
Kjo është faqja që u shfaqet vizitorëve me një shfletues të vjetruar, pasi klikojnë njoftimin për përditësimin e shfletuesit të tyre. Ky s’është informacioni për shfletuesin që jeni duke përdorur.
Kontrollo nëse shfletuesi im është i përditësuar!

Shfletuesi juaj (Internet Explorer) është i vjetruar.

S’është më i përditësuar për Windows 7.

Ju lutemi, shkarkoni një nga këta shfletues të përditësuar, falas dhe të shkëlqyer:

Edge Microsoft Firefox Mozilla Foundation Chrome Google Opera Opera Software
Për më tepër siguri, shpejtësi dhe rehati.
Shkarkimi prej sajtit zyrtar të tregtuesit është i parrezik.
Reklama

Përse më duhet një shfletues i përditësuar?

Përse ky sajt?

Kjo është një nismë sajtesh dhe blogjesh për të shtuar ndërgjegjësimin rreth problemeve të sigurisë dhe për ta shpënë web-in përpara. Mbi Projektin

S’e përditësoj dot shfletuesin tim

Cili është shfletuesi im i tanishëm?

Shfletuesi juaj i tanishëm është

Internet Explorer 10

(Version 10)

on Windows 7.

S’mbulohet më nga tregtuesi.

S’është versioni më i ri.

Mund ta përmirësoni me një version më të ri të Internet Explorer.

Shfletuesi juaj ka probleme të rënda sigurie. Nga një virus mund të infektoheni thjesht duke parë një sajt dashakeq.

Shfletuesi juaj identifikon veten me ("User agent string"):
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.1; Trident/6.0)