Browser-Update.org

Një nismë nga sajte për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre

Ky shërbim ofron një mundësi që të informoni vizitorët tuaj në mënyrë të pranueshme që të kalojnë në një shfletues më të ri.

Kjo është duke u përkujdesur të vizitorët mos bezdisen, bllokohen apo të njoftohen gabimisht!

119 598 faqe web janë duke përdorur skriptin e Browser-Update.org

24 292 703 vizitore kane perditesuar shfletuesin e tyre.

Si funksionon

  1. Integroni javascript tonë të vogël të njoftimit në faqen tuaj web
  2. Vizitorët me shfletues të vjetër do të informohen me anën e një shiriti të vogël, jo-shqetësues, se shfletuesi i tyre nuk është aktual dhe i rekomandohet që të bëjnë përditësim. (Provoni shiritin e njoftimit!)
    Shfletuesi juaj (Internet Explorer 6) është i vjetruar. Përditësojeni shfletuesin tuaj për më tepër siguri, rehati dhe për funksionimin më të mirë në këtë sajt. Përditësojeni shfletuesin Shpërfille
  3. Duke klikuar shiritin, përdoruesi do të shkojë në një faqe informative me argumenta se pse duhet të ndryshojë/përditësojë dhe disa mundësi shfletuesish.
    download firefox/internet explorer/chrome/opera to update your browser
  4. Nëse vizitori e injoron këshillën, ajo nuk do të shfaqet më për disa kohë.

Avantazhe dhe karakteristika

Instaloni njoftuesin në faqen tuaj web

Ketu mund të merrni kodin që duhet ta përfshini në faqen tuaj web. Mjafton që ta përfshini atë kudo brenda faqes tuaj web.

Këta shfletues do të njoftohen

Programthi dhe shërbimi është me burim të hapët, licencuar nën një licencë MIT License.

Ju mund të personalizoni stilin e mesazhit, tekstin dhe parametra të tjerë.

Ju mund të përdorni gjithashtu shtesa të palëve të treta për:

npm WordPress vue.js ember-cli TYPO3 Contao vBulletin concrete5 MODx Drupal Habari Magento WCF2 CMS made simple XenForo ProcessWire Rapidweaver

Përse duhet ti thoni vizitorëve që të përditësojnë

Ndihmojeni këtë projekt duke përdorur update-notification në sajtin tuaj, duke e ndarë me të tjerët ose përkthyer këtë faqe.

This site is not yet fully translated into your language. Please help by translating it!