Browser-Update.org

Një nismë nga sajte për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre

Shfletuesi juaj është i përditësuar.

Reklama

Përse më duhet një shfletues i përditësuar?

Përse ky sajt?

Kjo është një nismë sajtesh dhe blogjesh për të shtuar ndërgjegjësimin rreth problemeve të sigurisë dhe për ta shpënë web-in përpara. Mbi Projektin

S’e përditësoj dot shfletuesin tim

Ky sajt përdor cookies Mbylle